Site logo

Rene Karst We zijn nog beter als we dronken zijn...

PARADEPLAAT en HART VOOR MUZIEK en actie op RadioNLSoms zit het tegen, soms zit het mee... is afgelopen week paradeplaat geweest bij de TROS. De clip is inmiddels al meer dan 14.000 x bekeken en dagelijks stromen de positieve reacties op dit nummer binnen. Monique Smit vertelde dat haar broer Jan in de auto het nummer heel vaak draait en toen ik laatst moest optreden in Workum (radioNL/TVOranje zomertoer) moest optreden stond Jan Smit ineens achter me toen ik de regel zong... ”BOEK JE JAN SMIT EN DAN KRIJG JE RENE...”

Zondag 4 september mocht ik weer voor opnames naar Hart voor Muziek! Dit keer werden de opnames gemaakt op Vakantiepark Prinsenmeer in Asten.

Tevens zal in week 36 en 37 Radio NL mijn nieuwe CD Hellup in speciale acties weggeven. Zo zal in week 36 een speciaal bedacht spelletje te horen zijn in het programma Koffietijd van Johan Terpstra. Hierin zal ik vragen of de luisteraar het ontbrekende woord wil sms-en naar de studio. Er komt dan een geluidsfragment voorbij waar een woordje uit de zin mist... Ik heb hiervoor 5 speciale ”karstpakketten” beschikbaar gesteld.