Site logo

Rene Karst We zijn nog beter als we dronken zijn...

”HELLUP” IS UIT !!!


Eindelijk is de tweede solo cd van mij uitgekomen. Afgelopen vrijdag kreeg ik uit handen van niemand minder dan Jan Keizer de eerste CD uitgereikt. In Hilversum waren vrienden, familie en collega’s bij elkaar gekomen om dit mee te maken. De pers was goed vertegenwoordigd en de zon scheen volop.

DSC_6094

(Foto’s
www.xandromedia.nl)

DSC_6108

De presentatie hebben we gedaan op het terras van ’t Pandje waarna ik samen met Jan een ”Hunebedbroodje Paling” heb gemaakt.
Deze hebben we gedeeld en opgegeten.

DSC_6112

Ik wilde het verhaal nog even iets aandikken dat ik het tijd vindt dat naast de in Nederland alom bekende palingsound het nu tijd wordt voor de ”HUNEBEDSOUND”!
De ”Hunebedbroodjes” heb ik op verzoek toen laten maken bij bakkerij Plaizier in Hoogeveen. Hij vond het zo’n goed idee dat hij er direct werk van heeft gemaakt en de hunebedbroodjes voor deze gelegenheid wilde sponsoren.

Vishandel Wesseling aan de Schutstraat wilde de paling sponsoren en als ik me niet vergis zou het ”Hunebedbroodje Paling” ook nog wel eens een HIT kunnen worden!

DSC_6131

Na de officiële presentatie in Hilversum zijn we naar Sneek gereden. De plaats waar de studio’s van RadioNL staan en waar ik tussen 17.00u en 18.00u in het programma De TOP30 van Taeke Wouda te horen kreeg dat „Hellup”, album van de week gaat worden! Om kwart over zes zat ik nog steeds achter de microfoon om in het volgende programma (RadioNL café) een gratis optreden heb weggegeven aan de origineelste foto die ingestuurd was op de actie www.dedeurvandekroeg.nl

Schermafbeelding 2011-06-05 om 19.56.59

De prijs is gewonnen door Toon Zeldenrust uit Varsseveld die samen met vrienden de kroegbaas van de Olle Mólle zo gek kreeg dat ze de deur uit het café mochten halen voor een losstaande deur foto op het terras. Na overleg op de redactie van RadioNL kon ik de mensen die de foto hadden ingestuurd bellen en de blijde boodschap overbrengen. Het optreden in Varsseveld zal 21 augustus plaats vinden.

DSC_6242

Daarna moest ik met hoge snelheid naar Hoogeveen rijden. In het Klooster (van Sinterklaas) heb ik die avond voor 200 fans en vrienden alle liedjes gezongen van het nieuwe album Hellup! René Steenbergen (presentator bij SIMONE FM) vroeg me daar ’het hemd van mijn lijf’ en ik denk dat iedereen daar met een goed gevoel is weggekomen. het werd al met al toch nog bijna 23.00uur toen de laatsten de deur uit gingen.

DSC_6229

Een zeer geslaagde cd presentatie voor mijn gevoel. Wanneer ik de reacties op mijn Twitter en sites lees (Hyves, Facebook etc) denk ik dat ik dat trotse gevoel nog een tijdje hou!

DSC_6252

kleine afbeelding