Site logo

Rene Karst We zijn nog beter als we dronken zijn...


Nieuws

RENE brengt nieuwe single ’Owww Kastelein’ uit!

Afgelopen week is de nieuwe single ’owww Kastelein’ uitgekomen. De single is geschreven door Rene samen met Jelle van Leeuwen en Mitchell Monhemius. De drie heren tekenen inmiddels voor de laatste 4 singles die Rene heeft uitgegeven. Ook ’BLIJ’, ’samen met jou’ en ’kruipend door de supermarkt’ werden door de drie heren geschreven.
De single werd voor het eerst gebracht tijdens het Theaterconcert in de Tamboer in Hoogeveen op 21 maart jl. Vorige week werd in Turkije tijdens de artiestenreis Turkije de bijbehorende clip geschoten die vanaf eind van de week te zien zal zijn via Youtube en de nationale- en regionale tv stations.
Inmiddels staat de plaat al weer op bijna alle playlisten van de meeste radiostations. De eerste reacties zijn veelbelovend en we hopen dus weer op een „HIT”!RENE GAAT live met band THEATER IN

Vrijdag 21 Maart - aanvang 20.15 uur
FEESTPOP in het theater! René Karst is troubadour én verteller met een lach, maar ook een serieuze blik. In zijn gloednieuwe theaterconcert Supergavetijd! speelt de muzikale duizendpoot samen met zijn rasmuzikanten eigen geschreven liedjes, vooral Nederlandstalig, met hier en daar een aanstekelijke meezinger en een vleugje cabaret. Hij presenteert met veel humor en laat u beleven dat muziek emotie is en ráákt.
voor mensen die er heen willen? De kaarten kunnen besteld worden aan de kassa van de Tamboer op telefoonnummer 0528-280180

”BLIJ” is de nieuwe single van Rene KarstDe nieuwe single is klaar. Ik heb er een tijd lang over gedaan om deze single als opvolger van ‚Samen met jou” af te krijgen omdat ik in de studio tegenwoordig veel nieuwe producties maak voor andere artiesten. Maar ik ben echt BLIJ met deze single!!! De clip zet ik over een uurtje online (op YouTube) en daarna zal ik hem ook op mijn website bij de verzameling clips plaatsen. Ik hoop dat jullie hem leuk vinden en blijf me volgen want binnenkort stel ik mijn nieuwe band ook even voor aan iedereen die het wil weten. Er zijn de laatste maanden veel dingen gebeurd waar jullie zeer binnenkort van zullen horen…

Tot die tijd zeg ik: DOE ALLEEN MAAR DINGEN WAAR JE BLIJ VAN WORDT!
BLIJ KLEINER

Promotiefilmpje voor mij gemaakt door Lukassen ProductiesBijgaand plaats ik met trots een filmpje wat Lukassen producties heeft gemaakt van en over mij… Dus voor boekingen kunt u (na het kijken van het filmpje… natuurlijk…) contact opnemen met mijn boekingskantoor!

Schermafbeelding 2013-08-23 om 22.01.42

Rene op 25 juni bij TROS MUZIEKFEEST op het plein! in STEENWIJKIk krijg net telefoon van de TROS dat ik ben toegevoegd aan de Line-Up van het TROS MUZIEKFEEST OP HET PLEIN van 25 juni a.s. in Steenwijk. Ik mag daar mijn nieuwe single SAMEN MET JOU doen en SUPERGAVETIJD! 

Elk jaar reist de TROS door Nederland om het 
TROS Muziekfeest op het Plein bij jou in de buurt op te nemen. Tijdens dit grote TROS spektakel presenteert Jan Smit  de grootste artiesten van Nederlandse bodem. 

Het laatste Muziekfeest van dit jaar vindt plaats in Steenwijk! Er zijn optredens van 3JS, Dennie Christian, Django Wagner, Frans Duijts, Gerard Joling, Grad Damen, Helemaal Hollands, Jan Smit, Jan van Est, Jannes, Marrianne Weber & Willem Barth, Rene Karst, Thomas Berge, Vinzzent, Wolter Kroes, Xander de Buisonje.

Informatie over waar precies in Steenwijk de Muziekfeest-tent komt te staan, volgt nog.


NIEUWE SINGLE RENE KARST: SAMEN MET JOURene Karst brengt nieuwe single uit in 5 talen!

samen met jou klein

Vandaag is de nieuwe single gepresenteerd van zanger Rene Karst. Het nummer Samen met jou is de opvolger van de eerder dit jaar verschenen single Kruipend door de supermarkt en zal de komende 5 weken elke maandag verschijnen in een andere taal.

Het idee van Karst om de single in het Frans, Duits, Engels en Zuid-Afrikaans uit te brengen kwam van een Duits Radio-station die de zanger vroeg wanneer men een keer iets in het Duits van hem kon verwachten. Het idee was geboren en Karst heeft in de afgelopen tijd de daad bij het word gevoegd.

Nu het idee naar buiten komt krijgt de zanger van alle kanten de vraag waarom niet in meerdere talen? Als antwoord geeft Karst: ‘Het is redelijk bewerkelijk maar wanneer blijkt dat er uit andere landen vraag komt vanuit de muziekindustrie/radio sluit ik niet uit dat er misschien nog wel meer versies in andere talen volgen.’

De eerste reacties zijn veelbelovend en de komende tijd kunnen we deze zomersingle (in welke taal ook) regelmatig terug horen. Ook in andere landen!CRISIS LIEDJE voor Rene Karst


 Het meest besproken onderwerp nu eindelijk bezongen!

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de nieuwe single ’Kruipend door de supermarkt’. Vanaf 29 januari is de single legaal te downloaden op onder andere ITUNES en kan men zelfs de single kopen. Op mijn website staat de single inmiddels te koop en kan hij eventueel worden besteld. (verzending kan pas na de releasedatum)

Ik maak vaak net andere liedjes als heel veel andere Nederlandstalige zangers en daarom is dit nummer weer een echte Karst-Kraker!

De videoclip is afgelopen zondag opgenomen en zal rond de releasedatum op Youtube te zien zijn!


 KDDS hoes 1400x1400
30-03-2011 -
Rene Karst en zangeres Martijje in Taoltalent

20-11-2010 -
Dagboek van Rene Karst geplaatst in Dagblad van het Noorden

27-07-2010 - Rene Karst treedt op tijdens Pulledagen Hoogeveen

10-05-2010 -
Wat een Feest Rene Karst

08-03-2010 -
Rene Karst in Westendorf

30-12-2009 -
YouTube top 3

04-11-2009 -
OP DE TAFEL DANSEN VAN RENE KARST!

22-09-2009 -
2e solo-album René Karst

05-01-2009 -
René Karst is Hoogevener van het jaar 2008!

24-12-2008 -
René linkt 2008 aanelkaar in eindejaarsconference

18-11-2008 -
René Karst onder leiding van Douane Harmonie Orkest

14-11-2008 -
Met René naar de sneeuw!